Om oss

Modhi är en finanskoncern i SpareBank 1 Gruppen med verksamhet i Norge, Sverige och Finland.

Radgivning Getty Images 466090541

Vilka är vi?

Modhi köper och förvaltar portföljer av förfallna lån, krediter och fakturor. Modhi tillhandahåller även inkasso- och fordringsadministrativa tjänster till bank- och fakturamarknaden genom sitt dotterbolag Modhi Norge AS.

Modhi koncernen består i dag av moderbolaget Modhi Finance AS och dotterbolagen Modhi Collect AS, Modhi Finance Sweden AB, Modhi Collect Sweden AB, Modhi Norge AS och Modhi Finland OY.

Våra värderingar

Modhi koncernen har åtagit sig att leverera hög kvalitet på alla nivåer. Vi använder därför modern teknologi och är bemannade med högst kompetenta medarbetare. Vi har ambitioner att växa och bli en väl synlig och relevant aktör i Norden. Vi arbetar kontinuerligt med att följa upp våra värderingar om ansvar, nyfikenhet och trovärdighet.

Våra ägare

Modhi ägs av SpareBank 1 Gruppen AS och ingår i SpareBank 1 Alliansen.

SpareBank 1 Alliansen är Norges näst största finansaktör och består av 14 oberoende sparbanker över hela landet som samarbetar med en gemensam plattform och varumärke. SpareBank 1 Alliansen har över 1235 miljarder kronor i förvaltningskapital och har 6 500 medarbetare som jobbar i SpareBank 1 Alliansen, varav 1 200 i SpareBank 1 Gruppen med dotterbolag.