Modhi Finance Sweden AB

Modhi Finance Sweden AB köper förfallna portföljer av lån, krediter och fakturor.

Vilka är vi?

Modhi Finance Sweden AB är registrerat hos Finansinspektionen som ett Finansiellt Institut och har specialiserat sig på att köpa och förvalta portföljer av förfallna skulder från nordiska banker, finansinstitutioner och stora fakturautställare. Portföljerna består i huvudsak av förfallna lån och krediter med inriktning mot konsumentmarknaden.

Modhi Finance Sweden AB ingår i koncernen Sparebank1 Gruppen AS i Norge.

Position på den nordiska marknaden

Våra kunder verkar ofta i flera länder i norden och Modhi erbjuder därför tjänster på den nordiska marknaden. Modhi har verksamhet i Norge, Sverige och Finland.

God kunskap och lång erfarenhet

Sedan starten år 2009 har Modhi koncernen genomfört transaktioner på över 5 miljarder kronor fördelat på banklån, kreditkortslån, billån, fakturakrav mm. Många års erfarenhet med köp och indrivning av sådana portföljer har givit oss en solid kompetens och stor transaktionserfarenhet med migrering av portföljer av olika inkassosystem. Vårt analysteam har lång erfarenhet och solid kompetens i relation till uppköp och indrivning av portföljer. Vi använder de nyaste versionerna av inkassosystem och analysverktyg för att utnyttja automatiserade processer, konstgjord intelligens och maskininlärning. Vi har snabba och smidiga processer för dataanalys, migrering av portföljer och inkassorådgivning. Standardiserade processer och bra system säkrar också en sömlös övergång till oss som ny borgenär.